Све категорије
en.pngEN
сидебаннер

Почетна>О нама>Профил групе

Увод у групу

Основна делатност компаније Гоалонг Ликуор (Гроуп) је производња и продаја међународних алкохолних пића (попут вискија, ракије, вотке, џина, рума), као и увоз и извоз робе и технологије.

Гоалонг Ликуор Бранд предложен је 2011. године за изградњу првог међународног бренда Ликуор у Кини, након чега је основано предузеће Гоалонг Ликуор Гроуп из Велике Британије и почео је да региструје заштитни знак „Гоалонг“. Енглески заштитни знак „ГОАЛОНГ“ је хомоним „Гаоланг“. Његов значај је да буде континуирано агресиван и храбро напредује, што је такође спира предузетништва Гоалонг Спирит-а.

Поседовање близу 100 запослених (2018), 50 са дипломом или више, 3 са магистарском дипломом или више и 8 са професионалним и техничким сертификатима.

Гоалонг Ликуор је све ове године био водећи у извозу алкохолних пића.

Тренутно постоји пет молекуларних компанија, две офшор компаније које су директно под јурисдикцијом страних држава и које су директно повезане са Гоалонг Ликуор Гроуп.


Гоалонг Ликуор Гроуп

Бинго Босолац Интернатионал Ликуор Сарл.
УК Гоалонг Ликуор Гроуп Цо., Лтд.
Хунан Гоалонг Ликуор Цо., Лтд.
Цхангсха Гоалонг Ликуор., Лтд.
Цхангсха Бинго Ликуор Цо., Лтд.
Схензхен Гоалонг Ликуор Цо., Лтд.
Лиуианг Гоалонг Ликуор Дистиллери Цо., Лтд.

Гоалонг дестилерија

Лиуианг Гоалонг Ликуор Дистиллери Цо., Лтд. је професионални интернационални произвођач алкохолних пића у Кини који је уложила УК Гоалонг Гроуп у 2018. години, углавном производећи и извозећи виски, ракију, вотку, џин, ликере и друге ликере. смештен у двострано оријентисаном индустријском парку града Лиуианг, ово је прва највећа дестилерија вискозног малта у Кини, а такође и четврта дестилерија коју је уложила Гоалонг Гроуп, са најнапреднијом и модернизованом опремом и системом управљања на високом нивоу, представљајући групу Четврти ниво међународне испоруке, углавном се фокусира на производњу кинеског вискија и услуге алкохолних пића за приватне марке за купце из иностранства и иностранства.

                       

Дестилерија вискија се налази у планинском подручју Лиуианг које је веома погодно за дестилацију вискија због квалитетне воде и пријатног окружења; Вода високог квалитета са нижим индексом брзине електролита и без растворених соли чинећи ликере чистим и чистим, меканим и њежним, неће оштетити тело када уживате у њима.

                       

Гоалонг Гроуп је прва која је произвела и развила виски од једног слада у Кини. Тренутно, њен ниво истраживања и развоја и производње воде у Кини. Компанија је формирала домаће тржиште и извоз као свој основни начин пословања од 1. године, водећи у продаји 2009 узастопних година. 7 безбедносних инцидената, 0% сервис након продаје. Прошли смо сертификате ФДА & ИСО & КС & ХАЦЦП и извезли своје производе у преко 100 земаља и стекли добру репутацију, као што су Русија, Америка, Немачка, Филипини, Панама, Мексико, Суринам, Аустралија, Нови Зеланд и тако даље.

                       

Сви наши производи могу се штампати са британским или француским бар кодом, са висококвалитетним сировинама и пакетима. Квалитет је душа и купац је увек на првом месту, углавном се базирамо на дугорочном пословању и пријатељском као вин-вин односу са клијентима. Имамо богато искуство са изложбама и стекли смо добру репутацију на глобалном нивоу.

                       

Основан од стране господина Алана у Лондону, бренд Гоалонг значи „иди напред“, а његов лого симболизује културу Гоалонг, будите верни и храбри да сањате, борите се и Гоалонг за снове! Тренутно имамо четири марке, виски „Гоалонг“, ракију „Босолац“, водку „Двосмислено“ и џин „МонаФрцц“. Гоалонг је уједно и први кинески бренд вискија с једним сладом у Кини.

                       

Гоалонг је звучна марка алкохолних пића, велика мисија је дата када је марка створена. Прошло је много година, Гоалонгов слоган се никада није променио. Непрестано освајати похвале и признања на тржишту алкохолних пића на свету, што знојење и напоре чини смисленијим.

                       

Ми, Гоалонг за снове!

Култура компаније

Структура компаније