Све категорије
en.pngEN

Почетна>Вести>industrija Вести

Какав виски да попијете за коју прилику?

2022-02-14

Како одабрати прави виски за различите прилике?

Тајминг и прилика за уживање у вискију дефинитивно ће утицати на вашу жељу за вискијем. Ево неколико једноставних претпоставки. И препоручићу вам неке основне принципе за одабир вискија.


1. Ноћни клуб Парти

Не трошите овде шкотски сингле малт виски. Боље је изабрати бурбон виски из Кентакија или шкотски мешани виски, пијући га са коцкицама леда. У овом сценарију, најважнија је цена, а не бренд. Зато што ћете се фокусирати на људе, ствари које вас окружују. Игнорисаћете арому из чаше вискија у руци.

Ноћни клуб Парти виски

2. Направите чашу коктела да покажете мајсторство

Никада не бирајте јефтин виски за мешање коктела. Лоше сировине које се праве пића ће бити ужасне. И немојте само мешати једну боцу вискија да бисте помешали коктел. Виски претешке ароме тресета сигурно ће украсти елеганцију другим споредним глумцима, а превише слаткастог укуса виски ће изгубити равнотежу укуса. Можете користити шкотски или јапански мешани виски, Америцан Макер'с Марк Вхиски или амерички ражени виски. Сви ти вискији имају буџет од само 30-40 евра по боци.

коктел

3. Попијте пиће након одласка са посла

Сваки народ има свој омиљени виски, али како се потрошачко тржиште шири, избор је разнолик. Нарочито када цена вашег омиљеног вискија расте, можете изабрати само онај који вам одговара. Постоје два решења овог проблема:

1. Флаша бурбон вискија са ледом

2. Флаша шкотског неостајалог вискија (НАС)

Попијте пиће након одласка са посла